Azərbaycanda ərzaq BAHALAŞACAQ – Qiymət artımının yaratdığı DOMİNO EFFEKTİ
Prezidentdən pensiyalarla bağlı qərara MÜHÜM DƏYİŞİKLİK
FTX Azərbaycan diasporunun ofisində əməliyyat aparıb - Saxlanılanlar var
Prezident Natiq Qasımovla bağlı paylaşım etdi -Foto
İlham Əliyev Rusiya prezidentinə və Dağıstanın rəhbərinə başsağlığı verib
Xalqı taladı, indi də Qarabağı talamaq istəyir...
Prezident : ATƏT-in Minsk qrupunun fəaliyyətinə rəsmən xitam verilməsinin vaxtı çoxdan yetişib
Diaspora üçün Azərbaycanı təbliğ edən tribunalar niyə qapadılıb?
“Daşnaksütyun” partiyasının 13 üzvü saxlanılıb
Prezident Azərbaycan xalqını təbrik edib


30.04.2023  10:35 

Yumurta necə bişirilməlidir?





A+  A-

Bloger və restoran sahibi Evgeni Klopotenko özünün YouTube kanalında yerləşdirdiyi dərslik videosunda yumurtanın necə bişirilməsini izah edib.

XəzərNews.az xəbər verir ki, Klopotenkonun sözlərinə görə, maye sarısı əldə etmək üçün yumurta 3 dəqiqə qaynar suya batırılmalıdır.

Sarısının yumşaq, lakin yayılmaması üçün yumurtaları 6 dəqiqə, bərk qaynadılmış yumurtalar üçün isə 9 dəqiqə qaynatmaq lazımdır.

"Yumurtanı tavadan çıxaran zaman dərhal soyuq suyun altına qoymaq vacibdir. Onda onu təmizləmək xeyli asan olacaq", - ekspert bildirib.

Klopotenko vurğulayıb ki, yumurta bişirməzdən əvvəl suyu duzlamaq lazım deyil.

"Sadəcə üç rəqəmi yadda saxlamaq lazımdır - "3", "6", "9" - və bir saniyəölçən olsun", - Klopotenko yekunlaşdırıb.

Xəbər 1339 dəfə oxunub.




Bölməyə aid digər xəbərlər

01.07.2024  08:31 

Bu yollarda tıxac var -Siyahı

29.06.2024  13:23 

“Ölü leyləklər”- (hekayə)

29.06.2024  13:04 

Sabahın havası AÇIQLANDI

29.06.2024  10:40 

Xatun gözəllikdən yazdı

28.06.2024  18:16 

Nəsrin Cavadzadə Bakıda -Fotolar

27.06.2024  08:51 

Bu yollarda tıxac var -Siyahı


BÜTÜN XƏBƏRLƏR +