Kənan Ağababayevə vəzifə verildi – Foto
Təmir zamanı memarlıq abidəsinə ziyan dəyib
Zelenski dekabrın 8-də Londona səfər edəcək
Paşinyan Azərbaycanla sərhədə gəldi, bu divara toxundu
Avropa Birliyi ləğv edilməlidir -Mask
Tanınmış jurnalist həbs edildi
Mehdiyevin Nabrandakı villası -FOTO/VİDEO
Ərdoğanın müavini Azərbaycana səfər edəcək
Əkrəm Həsənov: “Vergi Xidməti sakinlərin pulunu ödəməlidir”
Qaz limitinin ləğvi mümkündürmü? - Açıqlama


30.04.2023  10:35 

Yumurta necə bişirilməlidir?





A+  A-

Bloger və restoran sahibi Evgeni Klopotenko özünün YouTube kanalında yerləşdirdiyi dərslik videosunda yumurtanın necə bişirilməsini izah edib.

XəzərNews.az xəbər verir ki, Klopotenkonun sözlərinə görə, maye sarısı əldə etmək üçün yumurta 3 dəqiqə qaynar suya batırılmalıdır.

Sarısının yumşaq, lakin yayılmaması üçün yumurtaları 6 dəqiqə, bərk qaynadılmış yumurtalar üçün isə 9 dəqiqə qaynatmaq lazımdır.

"Yumurtanı tavadan çıxaran zaman dərhal soyuq suyun altına qoymaq vacibdir. Onda onu təmizləmək xeyli asan olacaq", - ekspert bildirib.

Klopotenko vurğulayıb ki, yumurta bişirməzdən əvvəl suyu duzlamaq lazım deyil.

"Sadəcə üç rəqəmi yadda saxlamaq lazımdır - "3", "6", "9" - və bir saniyəölçən olsun", - Klopotenko yekunlaşdırıb.

Xəbər 3335 dəfə oxunub.





BÜTÜN XƏBƏRLƏR +