Dünya Azərbaycanlılarının Beynəlxalq Fondunun 4-cü Forumu keçiriləcək
Prezident Füzuli rayonuna səfər edib -FOTOLAR
Ceyhun Bayramov Mixail Şvıdkoy ilə görüşüb -FOTOLAR
Biz səsimizi ucaltdıqda...-Prezident
“Yaxın müddətdə sülh sazişi imzalana bilər” - Asim Mollazadə
Prezident İlham Əliyev: COP29 bizə imkan verəcək ki...
Biz istənilən ölkə kimi media məkanımızı xarici neqativ təsirdən qorumalıyıq -Azərbaycan Prezidenti
Bakıdan Avropa Parlamentinə etiraz: Qətnamə əsassızdır!
İran Ermənistanı Rusiyanın qucağına qaytardı
İlham Əliyevin Zəfər diplomatiyasının sirri-Fərid Şahbazlı yazır


30.04.2023  10:35 

Yumurta necə bişirilməlidir?





A+  A-

Bloger və restoran sahibi Evgeni Klopotenko özünün YouTube kanalında yerləşdirdiyi dərslik videosunda yumurtanın necə bişirilməsini izah edib.

XəzərNews.az xəbər verir ki, Klopotenkonun sözlərinə görə, maye sarısı əldə etmək üçün yumurta 3 dəqiqə qaynar suya batırılmalıdır.

Sarısının yumşaq, lakin yayılmaması üçün yumurtaları 6 dəqiqə, bərk qaynadılmış yumurtalar üçün isə 9 dəqiqə qaynatmaq lazımdır.

"Yumurtanı tavadan çıxaran zaman dərhal soyuq suyun altına qoymaq vacibdir. Onda onu təmizləmək xeyli asan olacaq", - ekspert bildirib.

Klopotenko vurğulayıb ki, yumurta bişirməzdən əvvəl suyu duzlamaq lazım deyil.

"Sadəcə üç rəqəmi yadda saxlamaq lazımdır - "3", "6", "9" - və bir saniyəölçən olsun", - Klopotenko yekunlaşdırıb.

Xəbər 1084 dəfə oxunub.




Bölməyə aid digər xəbərlər

11.05.2024  17:01 

Sabahın havası açıqlandı

11.05.2024  08:44 

Murad Muradov həyata qayıdıb

09.05.2024  12:34 

Sabahın hava proqnozu açıqlanıb

08.05.2024  11:49 

Paşinyan Moskvaya yola düşüb

05.05.2024  15:54 

Sabahın havası açıqlandı


BÜTÜN XƏBƏRLƏR +